\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 55075 Re: Rico isowinstfunctie en max winst Dus als bij wijze van spreke de winstlijn geweest zou zijn: Z= 10x + 30y zou de rico zijn: -10/30 = -1/3 jorg Student hbo - dinsdag 1 april 2008 Antwoord Zeker,want je drukt y uit in x.Dus y=-10/30x+z/30. kn dinsdag 1 april 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus als bij wijze van spreke de winstlijn geweest zou zijn: Z= 10x + 30y zou de rico zijn: -10/30 = -1/3 jorg Student hbo - dinsdag 1 april 2008
jorg Student hbo - dinsdag 1 april 2008
Zeker,want je drukt y uit in x.Dus y=-10/30x+z/30. kn dinsdag 1 april 2008
kn dinsdag 1 april 2008
©2001-2024 WisFaq