\require{AMSmath} Binomiaalcoefficienten Helaas kom ik niet uit de overgang van stap 2 naar stap 3 van onderstaand bewijs (omdat ik sommige rekenregels mbt binomiaalcoefficienten niet snap): 1. (n boven r) + (n boven r-1)= 2. n!/(r!·(n-r)!) + n!/((r-1)!·(n-(r-1))!)= 3. ((n-r+1)+r)·n!/(r!·(n-r+1)!)= 4. (n+1)·n!/(r!·(n+1-r)!)= (n+1 boven r) Bedankt, Sara Sara Student universiteit - vrijdag 21 maart 2008 Antwoord Stap 2®3 is vooral een kwestie van gelijknamig maken van de twee breuken die je op wilt tellen. Ik heb 't maar 's helemaal uitgeschreven: Je moet maar 's kijken... WvR vrijdag 21 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Helaas kom ik niet uit de overgang van stap 2 naar stap 3 van onderstaand bewijs (omdat ik sommige rekenregels mbt binomiaalcoefficienten niet snap): 1. (n boven r) + (n boven r-1)= 2. n!/(r!·(n-r)!) + n!/((r-1)!·(n-(r-1))!)= 3. ((n-r+1)+r)·n!/(r!·(n-r+1)!)= 4. (n+1)·n!/(r!·(n+1-r)!)= (n+1 boven r) Bedankt, Sara Sara Student universiteit - vrijdag 21 maart 2008
Sara Student universiteit - vrijdag 21 maart 2008
Stap 2®3 is vooral een kwestie van gelijknamig maken van de twee breuken die je op wilt tellen. Ik heb 't maar 's helemaal uitgeschreven: Je moet maar 's kijken... WvR vrijdag 21 maart 2008
WvR vrijdag 21 maart 2008
©2001-2024 WisFaq