\require{AMSmath} Functie met meervoudig voorschrift tekenen met TI-84 Hoe kan ik met het grafisch rekenmachientje een grafiek van een functie tekenen dat gegeven is met meervoudig voorschrift? Vannes 3de graad ASO - donderdag 20 maart 2008 Antwoord Hallo Bijvoorbeeld de functie f met: f(x)=x+1 voor x-2; f(x)=1 voor -2x1; f(x)=-x+2 voor x1 Y1=(X+1)*(X-2) Y2=1*(X-2 and X1) Y3=(-X+2)*(X1) De tekens , , en vind je bij "2nd TEST" - TEST De bewerking "and" vind je bij "2nd TEST" - LOGIC Lukt het zo? LL donderdag 20 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik met het grafisch rekenmachientje een grafiek van een functie tekenen dat gegeven is met meervoudig voorschrift? Vannes 3de graad ASO - donderdag 20 maart 2008
Vannes 3de graad ASO - donderdag 20 maart 2008
Hallo Bijvoorbeeld de functie f met: f(x)=x+1 voor x-2; f(x)=1 voor -2x1; f(x)=-x+2 voor x1 Y1=(X+1)*(X-2) Y2=1*(X-2 and X1) Y3=(-X+2)*(X1) De tekens , , en vind je bij "2nd TEST" - TEST De bewerking "and" vind je bij "2nd TEST" - LOGIC Lukt het zo? LL donderdag 20 maart 2008
LL donderdag 20 maart 2008
©2001-2024 WisFaq