\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 54872 Re: Re: Re: Linker-en rechterlimiet bepalen deze methode heb ik nog niet gezien, maar dan zullen we dat waarschijnlijk niet moeten kunnen op het examen. alleszinds erg bedankt! Maarte 3de graad ASO - zondag 16 maart 2008 Antwoord Het is geen methode maar de definitie! Je zou ook kunnen zeggen dat de linkerafgeleide f'(x)=-1 is en de rechter afgeleide f'(x)=1. WvR zondag 16 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
deze methode heb ik nog niet gezien, maar dan zullen we dat waarschijnlijk niet moeten kunnen op het examen. alleszinds erg bedankt! Maarte 3de graad ASO - zondag 16 maart 2008
Maarte 3de graad ASO - zondag 16 maart 2008
Het is geen methode maar de definitie! Je zou ook kunnen zeggen dat de linkerafgeleide f'(x)=-1 is en de rechter afgeleide f'(x)=1. WvR zondag 16 maart 2008
WvR zondag 16 maart 2008
©2001-2024 WisFaq