\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 54859 Re: Somformule ofzo Dus je krijgt gewoon 10/0.2Maar bedoel je met u1 niet u0? Claudi Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 15 maart 2008 Antwoord 10/0.2: inderdaad. Met u1 bedoel ik de eerste term, namelijk 10. Voor de rij 3, 1.2, 0.48, 0.192, ... is u1 = 3, q = 0.4 en de som is 3/0.6 = 5. LL zaterdag 15 maart 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Dus je krijgt gewoon 10/0.2Maar bedoel je met u1 niet u0? Claudi Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 15 maart 2008
Claudi Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 15 maart 2008
10/0.2: inderdaad. Met u1 bedoel ik de eerste term, namelijk 10. Voor de rij 3, 1.2, 0.48, 0.192, ... is u1 = 3, q = 0.4 en de som is 3/0.6 = 5. LL zaterdag 15 maart 2008
LL zaterdag 15 maart 2008
©2001-2025 WisFaq