\require{AMSmath} Vergelijking omdraaien y= ex/(ex+e50)Wat is x dan? ik kom er gewoon steeds niet uit ivm de som in de noemer Frank Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 11 maart 2008 Antwoord Halloy.ex + y.e50 = exex.(y-1) = ...ex = ...x = ln(...)Lukt het zo? LL dinsdag 11 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
y= ex/(ex+e50)Wat is x dan? ik kom er gewoon steeds niet uit ivm de som in de noemer Frank Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 11 maart 2008
Frank Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 11 maart 2008
Halloy.ex + y.e50 = exex.(y-1) = ...ex = ...x = ln(...)Lukt het zo? LL dinsdag 11 maart 2008
LL dinsdag 11 maart 2008
©2001-2024 WisFaq