\require{AMSmath} Differentieren formule: s= 10t(Öt)s= afgelegde weg in meterst= tijd in secondeBereken agebraïsch na hoeveel seconden de snelheid gelijk is aan 108 km/uur.Ik weet dat je m/s moet gebruiken en dat de formule ook 10t1,5 kan zijn, maar toch kom ik er niet uit.Kunt u mij helpen?Bij voorbaat dank.Ivo Ivo va Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 11 maart 2008 Antwoord Hallov = D(10.t1,5) = 10.1,5.t0.5 = 15.ÖtVoor welke waarde van t is v = 30 m/s ? LL dinsdag 11 maart 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
formule: s= 10t(Öt)s= afgelegde weg in meterst= tijd in secondeBereken agebraïsch na hoeveel seconden de snelheid gelijk is aan 108 km/uur.Ik weet dat je m/s moet gebruiken en dat de formule ook 10t1,5 kan zijn, maar toch kom ik er niet uit.Kunt u mij helpen?Bij voorbaat dank.Ivo Ivo va Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 11 maart 2008
Ivo va Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 11 maart 2008
Hallov = D(10.t1,5) = 10.1,5.t0.5 = 15.ÖtVoor welke waarde van t is v = 30 m/s ? LL dinsdag 11 maart 2008
LL dinsdag 11 maart 2008
©2001-2024 WisFaq