\require{AMSmath} Formule omvormen om onbekende op te lossen 70dB=10log (p12/pr2) in deze formule is pr gelijk aan 0,00002 hoe kan ik hier de onbekende p12 uithalen? de uitkomst van p12 zou 0,004 moeten zijn evelie Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 7 maart 2008 Antwoord Noem p12 even p en pr2 even q. Je krijgt dan 70=10*log(p/q) log(p/q)=7 p/q=107 p=107*q Dus p12=p=107*0.000022=107*(2*10-5)2= 107*4*10-10=4*10-3=0,004 hk vrijdag 7 maart 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
70dB=10log (p12/pr2) in deze formule is pr gelijk aan 0,00002 hoe kan ik hier de onbekende p12 uithalen? de uitkomst van p12 zou 0,004 moeten zijn evelie Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 7 maart 2008
evelie Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 7 maart 2008
Noem p12 even p en pr2 even q. Je krijgt dan 70=10*log(p/q) log(p/q)=7 p/q=107 p=107*q Dus p12=p=107*0.000022=107*(2*10-5)2= 107*4*10-10=4*10-3=0,004 hk vrijdag 7 maart 2008
hk vrijdag 7 maart 2008
©2001-2025 WisFaq