Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 54696 

Re: Vraagstuk van lineaire functies

het ligt iets ingewikkelder dan dat ik zal je al vertellen wat ik heb :)
- 1,8liter= 1800ml.=snijpunt met de y-as wij noemen dat het punt B
-per seconde stroomt er 3ml door dat is A (richtingscoefficient)
- Y=ax+b dus y=3x+1800
en nu wordt er verwacht vn me datk tot een visgraat

gregor
2de graad ASO - woensdag 5 maart 2008

Antwoord

Dag Gregory,

Ziet er goed uit. Alleen is de richtingscoefficient negatief.
Dus: y = -3x+1800

os
vrijdag 7 maart 2008

©2001-2024 WisFaq