Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Goniometrische vergelijking

Hoe kan ik dit oplossen:
x = 3 sin(2x), dx:dy = 0 ?
Groetjes

Harrie
Student hbo - maandag 25 februari 2008

Antwoord

Ik begrijp 't niet helemaal. x=3·sin(2x) lijkt me 'gewoon' een vergelijking. Die kan je proberen op te lossen. Dat zal overigens niet algebraisch gaan. De toevoeging dx/dy=0 suggereert echter dat er iets anders aan de hand is. Wat is nu precies de bedoeling?

WvR
maandag 25 februari 2008

 Re: Goniometrische vergelijking 

©2001-2024 WisFaq