\require{AMSmath} Integraal emacht van emacht Ik heb voor het berekenen van de baan die een satelliet maakt wanneer hij de atmosfeer binnenkomt de volgende integraal nodig: e^e^(-ax) Hoe kan ik dit oplossen? Met partiële integratie kom ik er niet. Gerral Student universiteit - vrijdag 22 februari 2008 Antwoord Ben benieuwd hoe je aan deze integraal gekomen bent. Met u = exp(-at) en dus du = -audt is hij wel te transformeren tot: exp(exp(-at)) = exp(u)/(au)du, maar ik geloof niet dat hij algebraisch te integreren is. Numeriek natuurlijk wel. Groet. Oscar. os vrijdag 22 februari 2008 Re: Integraal emacht van emacht ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb voor het berekenen van de baan die een satelliet maakt wanneer hij de atmosfeer binnenkomt de volgende integraal nodig: e^e^(-ax) Hoe kan ik dit oplossen? Met partiële integratie kom ik er niet. Gerral Student universiteit - vrijdag 22 februari 2008
Gerral Student universiteit - vrijdag 22 februari 2008
Ben benieuwd hoe je aan deze integraal gekomen bent. Met u = exp(-at) en dus du = -audt is hij wel te transformeren tot: exp(exp(-at)) = exp(u)/(au)du, maar ik geloof niet dat hij algebraisch te integreren is. Numeriek natuurlijk wel. Groet. Oscar. os vrijdag 22 februari 2008
os vrijdag 22 februari 2008
©2001-2024 WisFaq