\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 11850 Re: Hoe bereken je de oppervlakte van een trapezium? Hoe bereken je de hoogte van een trapezium? eyob Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 februari 2008 Antwoord Gegeven: AB = 10 cm, CD = 5 cm en oppervlakte ABCD = 30 cm2.Hoogte ?0,5(10 + 5).hoogte = 307,5.hoogte = 60hoogte = 60/7,5 = 8 cm wl donderdag 21 februari 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken je de hoogte van een trapezium? eyob Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 februari 2008
eyob Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 21 februari 2008
Gegeven: AB = 10 cm, CD = 5 cm en oppervlakte ABCD = 30 cm2.Hoogte ?0,5(10 + 5).hoogte = 307,5.hoogte = 60hoogte = 60/7,5 = 8 cm wl donderdag 21 februari 2008
wl donderdag 21 februari 2008
©2001-2025 WisFaq