\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 54452 Re: Limiet van een exponentiele functie 2x voor x gaande naar -oneindig gaat toch niet naar 0? apollo 3de graad ASO - woensdag 20 februari 2008 Antwoord 2-1=1/2 2-2=1/4 2-3=1/8 2-10=1/1024 2-20=1/1048576 2-100=1/1267650600228229401496703205376 2-200= 1/1.606.938.044.258.990.275.541.962.092.341.162.602.522.202.993.782.792.835.301.376 Dus??? hk woensdag 20 februari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2x voor x gaande naar -oneindig gaat toch niet naar 0? apollo 3de graad ASO - woensdag 20 februari 2008
apollo 3de graad ASO - woensdag 20 februari 2008
2-1=1/2 2-2=1/4 2-3=1/8 2-10=1/1024 2-20=1/1048576 2-100=1/1267650600228229401496703205376 2-200= 1/1.606.938.044.258.990.275.541.962.092.341.162.602.522.202.993.782.792.835.301.376 Dus??? hk woensdag 20 februari 2008
hk woensdag 20 februari 2008
©2001-2024 WisFaq