\require{AMSmath} Groeisnelheid op een moment Hoi,Ik heb morgen een overhoring maar ik zit met eenprobleem.namelijk de volgende: in welk punt van de grafiek van y=x2 is de helling 5?En nog een vraag: wat is de helling van de grafiek van y=x2 in het punt met x= -1.23?Groetjes Erik Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 februari 2008 Antwoord De afgeleide is y'=2xLosop 2x=5 en tada...!?Losop 2x=-1.23 en ...Lukt dat zo? WvR woensdag 20 februari 2008 Re: Groeisnelheid op een moment ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi,Ik heb morgen een overhoring maar ik zit met eenprobleem.namelijk de volgende: in welk punt van de grafiek van y=x2 is de helling 5?En nog een vraag: wat is de helling van de grafiek van y=x2 in het punt met x= -1.23?Groetjes Erik Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 februari 2008
Erik Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 februari 2008
De afgeleide is y'=2xLosop 2x=5 en tada...!?Losop 2x=-1.23 en ...Lukt dat zo? WvR woensdag 20 februari 2008
WvR woensdag 20 februari 2008
©2001-2024 WisFaq