\require{AMSmath} Logaritmes met grondtal `e` erin Ik heb een formule die ik algebraïsch moet oplossen maar ik kom er niet uit... kunt u me helpen?5e·x+2=ln(1/e3)Alvast bedankt! Ivo va Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 februari 2008 Antwoord Het linkerlid is gewoon gelijk aan -3, want ln(e-3) = -3Dus heb je 5.e.x + 2 = -3Verder lukt het wel... LL donderdag 14 februari 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een formule die ik algebraïsch moet oplossen maar ik kom er niet uit... kunt u me helpen?5e·x+2=ln(1/e3)Alvast bedankt! Ivo va Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 februari 2008
Ivo va Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 14 februari 2008
Het linkerlid is gewoon gelijk aan -3, want ln(e-3) = -3Dus heb je 5.e.x + 2 = -3Verder lukt het wel... LL donderdag 14 februari 2008
LL donderdag 14 februari 2008
©2001-2025 WisFaq