\require{AMSmath} Ln Beste Wisfaq, Kunt u mij helpen met het vinden van de oplossing? dy/dx=(y-1+lnx)/x Met vriendelijke groet, S. Sirina Student universiteit - zaterdag 2 februari 2008 Antwoord Sirina, dy/dx-y/x=(-1+lnx)/x.Vermenigvuldig beide leden met 1/x.Dit geeft: d(y/x)/dx=(-1+lnx)/x2,zodat y=xò(-1+lnx)/x2dx. kn zaterdag 2 februari 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste Wisfaq, Kunt u mij helpen met het vinden van de oplossing? dy/dx=(y-1+lnx)/x Met vriendelijke groet, S. Sirina Student universiteit - zaterdag 2 februari 2008
Sirina Student universiteit - zaterdag 2 februari 2008
Sirina, dy/dx-y/x=(-1+lnx)/x.Vermenigvuldig beide leden met 1/x.Dit geeft: d(y/x)/dx=(-1+lnx)/x2,zodat y=xò(-1+lnx)/x2dx. kn zaterdag 2 februari 2008
kn zaterdag 2 februari 2008
©2001-2025 WisFaq