\require{AMSmath} Breuk Hoi, Ik wil graag weten hoe je onderstaande differentiaal-vergelijking oplost: dy/dx= (2y-x2)/(x+2) Thanx! Selma Student hbo - zaterdag 2 februari 2008 Antwoord Selma, De vergelijking is te schrijven:dy/dx+P(x)y=Q(x).Hiervan is de oplossing: y(x)=(1/v(x))òv(x)Q(x)dx met v(x)=exp(òP(x)dx). kn zaterdag 2 februari 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi, Ik wil graag weten hoe je onderstaande differentiaal-vergelijking oplost: dy/dx= (2y-x2)/(x+2) Thanx! Selma Student hbo - zaterdag 2 februari 2008
Selma Student hbo - zaterdag 2 februari 2008
Selma, De vergelijking is te schrijven:dy/dx+P(x)y=Q(x).Hiervan is de oplossing: y(x)=(1/v(x))òv(x)Q(x)dx met v(x)=exp(òP(x)dx). kn zaterdag 2 februari 2008
kn zaterdag 2 februari 2008
©2001-2025 WisFaq