\require{AMSmath} Gebroken exponenten opdracht schrijf de gebroken exponent als wortel: (-a3)1/5 x4/7 y 7/11 (belangrijk is dat 1/5, 4/7 en 7/11 de gebroken exponenten moeten voorstellen bij de (-a3) x en y. Graag zou ik van U de utgewerkte oplossing zien. Ik kom er niet echt uit. Bij voorbaat hartelijk dank. A.H. D Iets anders - woensdag 30 januari 2008 Antwoord (-a3)^(1/5)=((-a)3)1/5=(-a)3/5=5Ö(-a)3 x4/7=7Öx4 y7/11=11Öy7 I.h.a: ap/q=qÖap hk woensdag 30 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
opdracht schrijf de gebroken exponent als wortel: (-a3)1/5 x4/7 y 7/11 (belangrijk is dat 1/5, 4/7 en 7/11 de gebroken exponenten moeten voorstellen bij de (-a3) x en y. Graag zou ik van U de utgewerkte oplossing zien. Ik kom er niet echt uit. Bij voorbaat hartelijk dank. A.H. D Iets anders - woensdag 30 januari 2008
A.H. D Iets anders - woensdag 30 januari 2008
(-a3)^(1/5)=((-a)3)1/5=(-a)3/5=5Ö(-a)3 x4/7=7Öx4 y7/11=11Öy7 I.h.a: ap/q=qÖap hk woensdag 30 januari 2008
hk woensdag 30 januari 2008
©2001-2024 WisFaq