\require{AMSmath} Herleiden van twee logaritmen in één logaritmen 2log(12)-3log(9)=... Hoe moet je deze twee logaritmen herleiden tot één logaritmen? Ivo Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 24 januari 2008 Antwoord 2log(12)-3log(9)= 2log(4·3)-2= 2log(4)+2log(3)-2= 2+2log(3)-2= 2log(3) Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR donderdag 24 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2log(12)-3log(9)=... Hoe moet je deze twee logaritmen herleiden tot één logaritmen? Ivo Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 24 januari 2008
Ivo Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 24 januari 2008
2log(12)-3log(9)= 2log(4·3)-2= 2log(4)+2log(3)-2= 2+2log(3)-2= 2log(3) Zie 1. Rekenregels machten en logaritmen WvR donderdag 24 januari 2008
WvR donderdag 24 januari 2008
©2001-2024 WisFaq