\require{AMSmath} Limieten HoiZou iemand hier op een oplossing van hebben:lim t+tan(3t)t®0 -------- tAlvast bedanktGroet Alen alen Leerling mbo - woensdag 23 januari 2008 Antwoord (t+tan(3t))/t=1+tan(3t)/t= 1+sin(3t)/t·1/cos(3t)= 1+(sin(3t)/(3t))·(3/cos(3t)) Noem nu u=3t, als t nadert tot 0 nadert u=3t tot 0. Je houdt dan over de limiet voor u nadert tot 0 van 1+(sin(u)/u)·(3/cos(u)). Lukt het dan verder? hk donderdag 24 januari 2008 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
HoiZou iemand hier op een oplossing van hebben:lim t+tan(3t)t®0 -------- tAlvast bedanktGroet Alen alen Leerling mbo - woensdag 23 januari 2008
lim t+tan(3t)t®0 -------- t
alen Leerling mbo - woensdag 23 januari 2008
(t+tan(3t))/t=1+tan(3t)/t= 1+sin(3t)/t·1/cos(3t)= 1+(sin(3t)/(3t))·(3/cos(3t)) Noem nu u=3t, als t nadert tot 0 nadert u=3t tot 0. Je houdt dan over de limiet voor u nadert tot 0 van 1+(sin(u)/u)·(3/cos(u)). Lukt het dan verder? hk donderdag 24 januari 2008
hk donderdag 24 januari 2008
©2001-2025 WisFaq