\require{AMSmath} Hulp bij berekenen integraal Integraal van ondergrens 2, bovengrens 6 ( 2.x + 3 )dx __ 5Zelfde opgave maar ondegrens =1, bovengrens =9 Ingrid Iets anders - donderdag 17 januari 2008 Antwoord De primitieve (zo heette dat!) is de functie F(x) = x2 + 3x.Vul hierin nu eerst x = 6 in, daarna x = 2 en trek de twee gevonden resultaten van elkaar af.Daarna idem met x = 9 en x = 1.MBL MBL donderdag 17 januari 2008 Re: Hulp bij berekenen integraal ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Integraal van ondergrens 2, bovengrens 6 ( 2.x + 3 )dx __ 5Zelfde opgave maar ondegrens =1, bovengrens =9 Ingrid Iets anders - donderdag 17 januari 2008
( 2.x + 3 )dx __ 5
Ingrid Iets anders - donderdag 17 januari 2008
De primitieve (zo heette dat!) is de functie F(x) = x2 + 3x.Vul hierin nu eerst x = 6 in, daarna x = 2 en trek de twee gevonden resultaten van elkaar af.Daarna idem met x = 9 en x = 1.MBL MBL donderdag 17 januari 2008
MBL donderdag 17 januari 2008
©2001-2024 WisFaq