\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 53917 Re: Geen aanliggende en Overstaande rechthoekzijden 68 cm is een rechte lijn, IH is onbekend hoek I is 90 graden, hoek GH is 111 cm en is diagonaal. Emin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 16 januari 2008 Antwoord Het is dus een rechthoekige driehoek met: ÐI=90°, IG=68 en GH=111 Gevraagd: de lengte van IH. Dat kan je berekenen met de stelling van Pythagoras. IG2+IH2=GH2 682+IH2=1112 4624+IH2=12321 IH2=7697 IH=Ö769787,7 cm. Moet kunnen... WvR woensdag 16 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
68 cm is een rechte lijn, IH is onbekend hoek I is 90 graden, hoek GH is 111 cm en is diagonaal. Emin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 16 januari 2008
Emin Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 16 januari 2008
Het is dus een rechthoekige driehoek met: ÐI=90°, IG=68 en GH=111 Gevraagd: de lengte van IH. Dat kan je berekenen met de stelling van Pythagoras. IG2+IH2=GH2 682+IH2=1112 4624+IH2=12321 IH2=7697 IH=Ö769787,7 cm. Moet kunnen... WvR woensdag 16 januari 2008
WvR woensdag 16 januari 2008
©2001-2024 WisFaq