\require{AMSmath} Goniometrische vergelijkingen hejj ik heb hier een oefening: 2 sin 3x= Ö3 hoe moet ik dit oplossen ?? kusjj Stephanie stepha 3de graad ASO - dinsdag 15 januari 2008 Antwoord sin(3x) = 1/2Ö(3) = sin(1/3p) en dan moet het toch te doen zijn! MBL MBL dinsdag 15 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hejj ik heb hier een oefening: 2 sin 3x= Ö3 hoe moet ik dit oplossen ?? kusjj Stephanie stepha 3de graad ASO - dinsdag 15 januari 2008
stepha 3de graad ASO - dinsdag 15 januari 2008
sin(3x) = 1/2Ö(3) = sin(1/3p) en dan moet het toch te doen zijn! MBL MBL dinsdag 15 januari 2008
MBL dinsdag 15 januari 2008
©2001-2024 WisFaq