\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 53837 Re: Limieten berekenen Bedankt, ik denk dat ik het wel een beetje door krijg. Voor de zekerheid heb ik een som zelf uitgerekend, kunt u dan nagaan of ik dit goed heb gedaan.lim x2 + 2x - 8-----------------x®-4 x2 + 6x + 8(x-2)(x+4)----------(x+2)(x+4)(x-2)-----(x+2)-4/8 = -1/2Heb ik hem zo goed opgelost?mvg, David. David Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 13 januari 2008 Antwoord David,Na vereenvoudigen vind je:(x-2)/(x+2). Dat is goed. In de opgave staat dat x gaat naar -4. Dan is de uitkomst: (-4-2)/(-4+2)=3. kn zondag 13 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt, ik denk dat ik het wel een beetje door krijg. Voor de zekerheid heb ik een som zelf uitgerekend, kunt u dan nagaan of ik dit goed heb gedaan.lim x2 + 2x - 8-----------------x®-4 x2 + 6x + 8(x-2)(x+4)----------(x+2)(x+4)(x-2)-----(x+2)-4/8 = -1/2Heb ik hem zo goed opgelost?mvg, David. David Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 13 januari 2008
David Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 13 januari 2008
David,Na vereenvoudigen vind je:(x-2)/(x+2). Dat is goed. In de opgave staat dat x gaat naar -4. Dan is de uitkomst: (-4-2)/(-4+2)=3. kn zondag 13 januari 2008
kn zondag 13 januari 2008
©2001-2024 WisFaq