\require{AMSmath} Vectorrekenen hallo,wij hebben nogal moeite met de volgende vraag uit onze cursus vectorrekenen:In een driehoek ABC is N het midden van de zwaartelijn AM en Q een punt op AC met AQ= 1/3 AC.bewijs dat BQN colineair zijn en dat BN= 3/4 BQ. Kristo Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 12 januari 2008 Antwoord dag KristofBekijk het eens van een andere kant: N is het midden van AM. De lijn door B en N snijdt AC in punt Q. Applet werkt niet meer.Download het bestand.Kun je dan aantonen dat AQ = 1/3AC?Trek dan ook nog eens de lijn door M evenwijdig aan AC. Waar snijdt deze lijn het lijnstuk BQ?Kom je er dan uit?Succes, Anneke dinsdag 15 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo,wij hebben nogal moeite met de volgende vraag uit onze cursus vectorrekenen:In een driehoek ABC is N het midden van de zwaartelijn AM en Q een punt op AC met AQ= 1/3 AC.bewijs dat BQN colineair zijn en dat BN= 3/4 BQ. Kristo Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 12 januari 2008
Kristo Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 12 januari 2008
dag KristofBekijk het eens van een andere kant: N is het midden van AM. De lijn door B en N snijdt AC in punt Q.
Applet werkt niet meer.Download het bestand.Kun je dan aantonen dat AQ = 1/3AC?Trek dan ook nog eens de lijn door M evenwijdig aan AC. Waar snijdt deze lijn het lijnstuk BQ?Kom je er dan uit?Succes, Anneke dinsdag 15 januari 2008
Anneke dinsdag 15 januari 2008
©2001-2024 WisFaq