Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Logaritmische vergelijkin oplossen

Ik kan deze vergelijking maar niet oplossen volgens mijn boek zou de oplossing 3/2 moeten zijn:

16x = 8+7·4x

Rafael
Student Hoger Onderwijs België - dinsdag 8 januari 2008

Antwoord

En als je nou eens 4x= t noemt, zodat 16x = 42x = t2 gaat heten?

MBL

MBL
dinsdag 8 januari 2008

©2001-2024 WisFaq