\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 53690 Re: Kans berekenen op minstens één letter Hoe zou ik 1-P(geen D) algebraisch kunnen berekenen?Dank je! Jullie hebben me heel goed geholpen..Thanks wisfaq-team. Jaap Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 4 januari 2008 Antwoord De kans op 'geen D' is 25/26.P(X=0)=(25/26)10. WvR vrijdag 4 januari 2008 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe zou ik 1-P(geen D) algebraisch kunnen berekenen?Dank je! Jullie hebben me heel goed geholpen..Thanks wisfaq-team. Jaap Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 4 januari 2008
Jaap Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 4 januari 2008
De kans op 'geen D' is 25/26.P(X=0)=(25/26)10. WvR vrijdag 4 januari 2008
WvR vrijdag 4 januari 2008
©2001-2024 WisFaq