\require{AMSmath} Uitwerking De uitwerking v.d. formule x-1/3x=4 is mij niet duidelijk omdat x twee keer in het lionkerlid staat. kelder Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 11 december 2007 Antwoord Vermenigvuldig links en rechts eerst met 'x'. Je krijgt dan: x2-1/3=4x En dan lukt het verder wel? WvR dinsdag 11 december 2007 Re: Uitwerking ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De uitwerking v.d. formule x-1/3x=4 is mij niet duidelijk omdat x twee keer in het lionkerlid staat. kelder Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 11 december 2007
kelder Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 11 december 2007
Vermenigvuldig links en rechts eerst met 'x'. Je krijgt dan: x2-1/3=4x En dan lukt het verder wel? WvR dinsdag 11 december 2007
WvR dinsdag 11 december 2007
©2001-2024 WisFaq