\require{AMSmath} Spiegelbeeld Als je f(x)=3x spiegelt in de lijn y=x, welke functie hoort dan bij het spiegelbeeld van f? Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 december 2007 Antwoord Als je spiegelt in de lijn y=x wordt de rol van 'x' en 'y' verwisseld. Je krijgt dan: x=3y oftewel y=1/3x. WvR zondag 9 december 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als je f(x)=3x spiegelt in de lijn y=x, welke functie hoort dan bij het spiegelbeeld van f? Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 december 2007
Piet Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 9 december 2007
Als je spiegelt in de lijn y=x wordt de rol van 'x' en 'y' verwisseld. Je krijgt dan: x=3y oftewel y=1/3x. WvR zondag 9 december 2007
WvR zondag 9 december 2007
©2001-2024 WisFaq