\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 53385 Re: Convergentie Alleen bij d blijf ik vastzitten; Tom Tom 3de graad ASO - vrijdag 7 december 2007 Antwoord Beste Tom, loga10 + loga101/2 + loga101/4 + loga101/8 + ... = loga(10*101/2*101/4*101/8*...) = loga101+1/2+1/4+1/8+... mvg, Tom td vrijdag 7 december 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Alleen bij d blijf ik vastzitten; Tom Tom 3de graad ASO - vrijdag 7 december 2007
Tom 3de graad ASO - vrijdag 7 december 2007
Beste Tom, loga10 + loga101/2 + loga101/4 + loga101/8 + ... = loga(10*101/2*101/4*101/8*...) = loga101+1/2+1/4+1/8+... mvg, Tom td vrijdag 7 december 2007
td vrijdag 7 december 2007
©2001-2024 WisFaq