\require{AMSmath} Bereken de integraal bereken de integraal van 1/(x2+ 6x+13) IK KOM ER NIET UIT jan-Ti Student universiteit - woensdag 5 december 2007 Antwoord Hallo Schrijf x2+6x+13 als x2+6x+9+4 = (x+3)2+4 Stel x+3=u en je bekomt de basisvorm: ò1/Ö(u2+k) = ln|u+Ö(u2+k)| + c LL woensdag 5 december 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
bereken de integraal van 1/(x2+ 6x+13) IK KOM ER NIET UIT jan-Ti Student universiteit - woensdag 5 december 2007
jan-Ti Student universiteit - woensdag 5 december 2007
Hallo Schrijf x2+6x+13 als x2+6x+9+4 = (x+3)2+4 Stel x+3=u en je bekomt de basisvorm: ò1/Ö(u2+k) = ln|u+Ö(u2+k)| + c LL woensdag 5 december 2007
LL woensdag 5 december 2007
©2001-2024 WisFaq