\require{AMSmath} Drie soorten discmans Er zijn drie soorten discmans, de kans op discman 1 is 0.2, discman 2 0.3, discman 3 0.5. De vraag is: hoe groot is de kans dat twee klanten na elkaar de zelfde type discman kopen? said Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 december 2007 Antwoord Er zijn 3 mogelijkheden: P(1,1)=0,22 P(2,2)=0,32 P(3,3)=0,52 Optellen?! Toch? WvR zondag 2 december 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Er zijn drie soorten discmans, de kans op discman 1 is 0.2, discman 2 0.3, discman 3 0.5. De vraag is: hoe groot is de kans dat twee klanten na elkaar de zelfde type discman kopen? said Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 december 2007
said Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 2 december 2007
Er zijn 3 mogelijkheden: P(1,1)=0,22 P(2,2)=0,32 P(3,3)=0,52 Optellen?! Toch? WvR zondag 2 december 2007
WvR zondag 2 december 2007
©2001-2024 WisFaq