\require{AMSmath} Oppervlakte verhoudingen hoe bewijs ik dat de oppervlaktes van twee driehoeken de verhouding /1 hebben? susy Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 6 november 2001 Antwoord We gaan er van uit dat je het over onderstaand plaatje hebt (de gulden driehoek): (die P is eigenlijk ) De lengten verhouden zich als :1, dus de oppervlakten verhouden zich als 2:12=2:1=(1+):1 Is dat wat? WvR donderdag 15 november 2001 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bewijs ik dat de oppervlaktes van twee driehoeken de verhouding /1 hebben? susy Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 6 november 2001
susy Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 6 november 2001
We gaan er van uit dat je het over onderstaand plaatje hebt (de gulden driehoek): (die P is eigenlijk ) De lengten verhouden zich als :1, dus de oppervlakten verhouden zich als 2:12=2:1=(1+):1 Is dat wat? WvR donderdag 15 november 2001
WvR donderdag 15 november 2001
©2001-2024 WisFaq