\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 53231 Re: Re: Fibonacci rijen F(n)2-F(n)F(n-1)-F(n-1)2=F(n)2-F(n-1)(F(n)+F(n-1))Deze stap volg ik niet.. siebre Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 27 november 2007 Antwoord Siebren, Omdat -ab-b2=-b(a+b). Dat is alles. kn woensdag 28 november 2007 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
F(n)2-F(n)F(n-1)-F(n-1)2=F(n)2-F(n-1)(F(n)+F(n-1))Deze stap volg ik niet.. siebre Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 27 november 2007
siebre Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 27 november 2007
Siebren, Omdat -ab-b2=-b(a+b). Dat is alles. kn woensdag 28 november 2007
kn woensdag 28 november 2007
©2001-2025 WisFaq