\require{AMSmath} Limiet met sinus zonder l`hôpital Hoe kan ik volgende limiet vinden met behulp van lim x-0 sin F/F = 1: lim h-0 sin (sin F)/sin F vooral de stappen uitleggen aub. Dieter Student universiteit België - maandag 26 november 2007 Antwoord Hallo Ik veronderstel dat je deze limiet wilt berekenen voor F®0 Stel sin(F)= z Als F®0, dan sin(F)®0, dus z®0 Je hebt dan lim(F®0) sin(sin(F))/sin(F) = lim(z®0) sin(z)/z = 1 LL maandag 26 november 2007 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kan ik volgende limiet vinden met behulp van lim x-0 sin F/F = 1: lim h-0 sin (sin F)/sin F vooral de stappen uitleggen aub. Dieter Student universiteit België - maandag 26 november 2007
Dieter Student universiteit België - maandag 26 november 2007
Hallo Ik veronderstel dat je deze limiet wilt berekenen voor F®0 Stel sin(F)= z Als F®0, dan sin(F)®0, dus z®0 Je hebt dan lim(F®0) sin(sin(F))/sin(F) = lim(z®0) sin(z)/z = 1 LL maandag 26 november 2007
LL maandag 26 november 2007
©2001-2025 WisFaq