\require{AMSmath} Rekenregels 33+32 = ?? Kim 3de graad ASO - zondag 25 november 2007 Antwoord Beste Kim, Wat voor rekenregel zou je willen toepassen? Het is geen product... Daarvoor geldt: ax.ay = ax+y, maar hier heb je een som. Er zit niet veel anders op dan uit te rekenen: 33+32 = 27+9 = 36 Maar dat is toch eenvoudig? Of: 33+32 = 3.32+32 = 32(3+1) = 4.32 = 4.9 = 36. mvg, Tom td zondag 25 november 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
33+32 = ?? Kim 3de graad ASO - zondag 25 november 2007
Kim 3de graad ASO - zondag 25 november 2007
Beste Kim, Wat voor rekenregel zou je willen toepassen? Het is geen product... Daarvoor geldt: ax.ay = ax+y, maar hier heb je een som. Er zit niet veel anders op dan uit te rekenen: 33+32 = 27+9 = 36 Maar dat is toch eenvoudig? Of: 33+32 = 3.32+32 = 32(3+1) = 4.32 = 4.9 = 36. mvg, Tom td zondag 25 november 2007
td zondag 25 november 2007
©2001-2024 WisFaq