\require{AMSmath} Pythagoras in een piramide Een voorbeeld van Pythagoras in een piramide Shandy Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 24 november 2007 Antwoord Misschien dat je dat je graag een voorbeeld zou willen zien van hoe je de stelling van Pythagoras kan gebruiken in een piramide?In de rechthoekige DSPT zou je, als z en h bekend zijn, de lengte kunnen berekenen van PT met behulp van de stelling van Pythagoras.Neem bijvoorbeeld maar 's z=6 en h=4 dan is PT=5.Dat is best wel handig die 'stelling van Pythagoras'. Overal waar je rechthoekige driehoeken tegen komt kan je er iets mee... WvR zaterdag 24 november 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een voorbeeld van Pythagoras in een piramide Shandy Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 24 november 2007
Shandy Leerling bovenbouw vmbo - zaterdag 24 november 2007
Misschien dat je dat je graag een voorbeeld zou willen zien van hoe je de stelling van Pythagoras kan gebruiken in een piramide?In de rechthoekige DSPT zou je, als z en h bekend zijn, de lengte kunnen berekenen van PT met behulp van de stelling van Pythagoras.Neem bijvoorbeeld maar 's z=6 en h=4 dan is PT=5.Dat is best wel handig die 'stelling van Pythagoras'. Overal waar je rechthoekige driehoeken tegen komt kan je er iets mee... WvR zaterdag 24 november 2007
WvR zaterdag 24 november 2007
©2001-2024 WisFaq