\require{AMSmath} Halve cilinder hoe kan ik de inhoud berekenen van een halve cilinder. Arslan Ouder - maandag 11 november 2002 Antwoord als een hele cilinder een volume heeft van V= r2.h dan heeft een halve cilinder het volume van V=1/2. r2.h ...of je de cilinder nou over de lengte of over de breedte halveert. groeten, martijn mg maandag 11 november 2002 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan ik de inhoud berekenen van een halve cilinder. Arslan Ouder - maandag 11 november 2002
Arslan Ouder - maandag 11 november 2002
als een hele cilinder een volume heeft van V= r2.h dan heeft een halve cilinder het volume van V=1/2. r2.h ...of je de cilinder nou over de lengte of over de breedte halveert. groeten, martijn mg maandag 11 november 2002
mg maandag 11 november 2002
©2001-2025 WisFaq