\require{AMSmath} Rekenen met Phi Hoe moet ik bewijzen dat: 2+2+3/+4/2 = 2+6 susy Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 6 november 2001 Antwoord =(1+5)/2 Invullen en als het klopt dan is daarmee de genoemde eigenschap bewezen... of niet? WvR dinsdag 6 november 2001 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik bewijzen dat: 2+2+3/+4/2 = 2+6 susy Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 6 november 2001
susy Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 6 november 2001
=(1+5)/2 Invullen en als het klopt dan is daarmee de genoemde eigenschap bewezen... of niet? WvR dinsdag 6 november 2001
WvR dinsdag 6 november 2001
©2001-2024 WisFaq