\require{AMSmath} Een logaritmische vergelijking oplossen Bij de vraag los x op uit de volgende vergelijking:log(x)=log(a)-log(b)+8log(c) waarbij a b en c constanten zijn kom ik niet verder danlog(x)=log(a/b)+8log(c) Hoe kan ik deze vraag het best aanpakken? Tim Student hbo - zondag 11 november 2007 Antwoord Davy zondag 11 november 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij de vraag los x op uit de volgende vergelijking:log(x)=log(a)-log(b)+8log(c) waarbij a b en c constanten zijn kom ik niet verder danlog(x)=log(a/b)+8log(c) Hoe kan ik deze vraag het best aanpakken? Tim Student hbo - zondag 11 november 2007
Tim Student hbo - zondag 11 november 2007
Davy zondag 11 november 2007
©2001-2024 WisFaq