\require{AMSmath} Een onbekende isoleren Ik heb een formule met 1 onbekende, maar weet niet hoe ik deze moet schrijven;a+(b·c·x) = e·f·xx = ?[a,b,c,d,e,f zijn bekende waarden, hoe luid de formule om x te berekenen] Wouter Student hbo - woensdag 7 november 2007 Antwoord Dat gaat zo:Als 'one liner' schrijf je x=a/(e·f-b·c) WvR donderdag 8 november 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb een formule met 1 onbekende, maar weet niet hoe ik deze moet schrijven;a+(b·c·x) = e·f·xx = ?[a,b,c,d,e,f zijn bekende waarden, hoe luid de formule om x te berekenen] Wouter Student hbo - woensdag 7 november 2007
Wouter Student hbo - woensdag 7 november 2007
Dat gaat zo:Als 'one liner' schrijf je x=a/(e·f-b·c) WvR donderdag 8 november 2007
WvR donderdag 8 november 2007
©2001-2024 WisFaq