\require{AMSmath} Vergelijking met e-macht 5ex²=400ex²= 80x2=80x= +-80Ö Is de redenering coorect ?Dank U .groetjes Veter Leerling mbo - woensdag 7 november 2007 Antwoord Nee dat lijkt me niet... Stap 1 klopt, de rest niet.. De categorie die je gekozen hebt klopt wel... WvR woensdag 7 november 2007 Re: Vergelijking met e-macht ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
5ex²=400ex²= 80x2=80x= +-80Ö Is de redenering coorect ?Dank U .groetjes Veter Leerling mbo - woensdag 7 november 2007
Veter Leerling mbo - woensdag 7 november 2007
Nee dat lijkt me niet... Stap 1 klopt, de rest niet.. De categorie die je gekozen hebt klopt wel... WvR woensdag 7 november 2007
WvR woensdag 7 november 2007
©2001-2024 WisFaq