\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking logx4=log4x herleiden tot zelfde grondtallog(4)/log(x)=log(x)/log(4)hoe bereken ik de twee xwaardenDank u bij voorbaat. Michel 3de graad ASO - donderdag 1 november 2007 Antwoord Kruisvermenigvuldigen en oplossen naar log(x) (en vervolgens naar x). cl donderdag 1 november 2007 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
logx4=log4x herleiden tot zelfde grondtallog(4)/log(x)=log(x)/log(4)hoe bereken ik de twee xwaardenDank u bij voorbaat. Michel 3de graad ASO - donderdag 1 november 2007
Michel 3de graad ASO - donderdag 1 november 2007
Kruisvermenigvuldigen en oplossen naar log(x) (en vervolgens naar x). cl donderdag 1 november 2007
cl donderdag 1 november 2007
©2001-2025 WisFaq