\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 52780 Re: Re: Domein en bereik Volgende poging... Bereik is z=[5,¥) Dit heb ik gevonden door de grafiek te tekenen, maar hoe kan ik het antwoord vinden zonder de grafiek te tekenen? Groeten Tjen Tjen Student hbo - woensdag 31 oktober 2007 Antwoord y=x2+4x+9 is een dalparabool. Bepaal dus de top van de dalparabool... cl woensdag 31 oktober 2007 Re: Re: Re: Domein en bereik ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Volgende poging... Bereik is z=[5,¥) Dit heb ik gevonden door de grafiek te tekenen, maar hoe kan ik het antwoord vinden zonder de grafiek te tekenen? Groeten Tjen Tjen Student hbo - woensdag 31 oktober 2007
Tjen Student hbo - woensdag 31 oktober 2007
y=x2+4x+9 is een dalparabool. Bepaal dus de top van de dalparabool... cl woensdag 31 oktober 2007
cl woensdag 31 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq