Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Het uitschrijven van Y

Ik had een vraag, we moeten opdrachten maken en de vraag was: Schrijf Y uit. Nu lukt dit allemaal wel goed, alleen ik zit vast bij één formule. Ik weet het antwoord alleen ik weet niet hoe ik er aan kom. Kun je mij misschien helpen met het oplossen van deze vergelijking?

Een ander probleem, ik heb gebruik gemaakt van jullie Vergelijking-oplosser op de site en deze gaf als antwoord:

y= - x/2x+3

En in mijn antwoordenboekje staat

y= - x/2+2x

Het gaat om de desbetreffende vergelijking:

y=x+3y+2xy

Ik moet hier Y uitschrijven, kun je mij helpen?

Koen S
Student hbo - woensdag 31 oktober 2007

Antwoord

Wat dacht je hier van:

q52778img1.gif

Hopelijk help dat.

WvR
woensdag 31 oktober 2007

©2001-2024 WisFaq