\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 32979 Re: Re: 2log x = 4log (2x 1) Hoe los de vergelijking op?stap 1 alog(b)=clog(b)/clog(a)stap 2 uitwerking grondtal egekozen elog(x)=ln(x)Hoe doe je dat concreet ? Dank U bij voorbaat. Michel Student Hoger Onderwijs België - maandag 29 oktober 2007 Antwoord Davy dinsdag 30 oktober 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los de vergelijking op?stap 1 alog(b)=clog(b)/clog(a)stap 2 uitwerking grondtal egekozen elog(x)=ln(x)Hoe doe je dat concreet ? Dank U bij voorbaat. Michel Student Hoger Onderwijs België - maandag 29 oktober 2007
Michel Student Hoger Onderwijs België - maandag 29 oktober 2007
Davy dinsdag 30 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq