\require{AMSmath} Differentiaal vergelijking controleren met matlab Kan ik het antwoord van een differentiaal vergelijking uit matlab toveren? ter controle van het gemaakte zeg maar. Als voorbeeld de DV: Y'+2Y=t+4 hoe klop ik dit in matlab? alvast bedankt! gr Edwin Edwin Student hbo - maandag 29 oktober 2007 Antwoord dag Edwin, Heb je de beschikking over de Symbolic Toolbox? Dan kun je de vergelijking simpel oplossen met dsolve: dv='Dy+2*y=t+4' y=dsolve(dv) groet, Anneke dinsdag 30 oktober 2007 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Kan ik het antwoord van een differentiaal vergelijking uit matlab toveren? ter controle van het gemaakte zeg maar. Als voorbeeld de DV: Y'+2Y=t+4 hoe klop ik dit in matlab? alvast bedankt! gr Edwin Edwin Student hbo - maandag 29 oktober 2007
Edwin Student hbo - maandag 29 oktober 2007
dag Edwin, Heb je de beschikking over de Symbolic Toolbox? Dan kun je de vergelijking simpel oplossen met dsolve: dv='Dy+2*y=t+4' y=dsolve(dv) groet, Anneke dinsdag 30 oktober 2007
Anneke dinsdag 30 oktober 2007
©2001-2025 WisFaq