\require{AMSmath} Logaritmische vergelijkingen 81 exponent x + 81 exponent 1-x= 30hoe begin ik eraan ! Vetere Student Hoger Onderwijs België - zondag 28 oktober 2007 Antwoord Vetere,De vgl.is 81x+81/81x=30. Stel 81x=y, vul in, vermenigvuldig met y geeft:y2-30y+81=0Dit kun je oplossen. Als 81x=y, dan is x=lny/ln81. kn maandag 29 oktober 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
81 exponent x + 81 exponent 1-x= 30hoe begin ik eraan ! Vetere Student Hoger Onderwijs België - zondag 28 oktober 2007
Vetere Student Hoger Onderwijs België - zondag 28 oktober 2007
Vetere,De vgl.is 81x+81/81x=30. Stel 81x=y, vul in, vermenigvuldig met y geeft:y2-30y+81=0Dit kun je oplossen. Als 81x=y, dan is x=lny/ln81. kn maandag 29 oktober 2007
kn maandag 29 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq