\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 52713 Re: Waarom volume ook als functie opschrijven? Maar WAAROM moet je het volume ook volledig uitschrijven, dus via de formule V = px2h = 1000 cm3 en niet gewoon alleen V = 1000 cm3 opschrijven? Hugo F Student hbo - zondag 28 oktober 2007 Antwoord OMDAT je 'h' uit moet drukken in 'x' vanwege de beperkende voorwaarde... De formule voor het volume geeft de aard van dit verband aan. WvR zondag 28 oktober 2007 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Maar WAAROM moet je het volume ook volledig uitschrijven, dus via de formule V = px2h = 1000 cm3 en niet gewoon alleen V = 1000 cm3 opschrijven? Hugo F Student hbo - zondag 28 oktober 2007
Hugo F Student hbo - zondag 28 oktober 2007
OMDAT je 'h' uit moet drukken in 'x' vanwege de beperkende voorwaarde... De formule voor het volume geeft de aard van dit verband aan. WvR zondag 28 oktober 2007
WvR zondag 28 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq