\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 52584 Re: Vraag VWO Stel dat ik ze zou oplossen naar x4 dan krijg ik: Stel x4=y y+1/y-47=0 = y2-47y+1=0 maar hoe moet het nu verder? Kevin 3de graad ASO - vrijdag 19 oktober 2007 Antwoord Je hebt ze nog niet opgelost hé? Aangezien je ook weet welke vorm x heeft, weet je ook hoe x4 er moet uitzien. Vergelijk dat met de bekomen oplossing voor x4 om a en b te bepalen. cl vrijdag 19 oktober 2007 Re: Re: Vraag VWO ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Stel dat ik ze zou oplossen naar x4 dan krijg ik: Stel x4=y y+1/y-47=0 = y2-47y+1=0 maar hoe moet het nu verder? Kevin 3de graad ASO - vrijdag 19 oktober 2007
Kevin 3de graad ASO - vrijdag 19 oktober 2007
Je hebt ze nog niet opgelost hé? Aangezien je ook weet welke vorm x heeft, weet je ook hoe x4 er moet uitzien. Vergelijk dat met de bekomen oplossing voor x4 om a en b te bepalen. cl vrijdag 19 oktober 2007
cl vrijdag 19 oktober 2007
©2001-2024 WisFaq